Tračne pile
za rezanje metala

Tračne pile za rezanje metala

Naša osnovna djelatnost već preko 20 godina - tehnologija rezanja metala bimetalnim i karbidnim tračnim pilama.
Dugogodišnje iskustvo, specijalizacija i bliska suradnja sa industrijom, omogućili su nam da korisnicima naših proizvoda ponudimo kvalitetno rješenje za svaku problematiku rezanja metala, bez obzira na tipologiju i kvalitetu materijala.

Radilo se o klasičnoj bravarskoj aplikaciji na klasičnim strojevima škarastog ustroja sa manualnim ili gravitacijskim posmakom, prijenosnim terenskim strojevima bez sustava hlađenja, industrijskim poluautomatskim ili automatskim škarastim i dvostupnim strojevima sa automatskim hidrauličkim posmakom, u mogućnosti smo ponuditi odgovarajući list tračne pile odličnog omjera cijene i kvalitete.

Glavnina našeg asortimana dostupna je za isporuku odmah iz našeg pogona u Zagrebu, gdje vršimo zavarivanje pila na potrebnu mjeru.

Svojim klijentima nudimo garanciju kvalitete isporučenog proizvoda, jamstvo na kvalitetu zavara tračne pile i savjetovanje oko preporuke odgovarajućeg alata, detekciju problema i optimizaciju procesa rezanja.

Kao servisni prodajni program, prije više od 15 godina pokrenuta je suradnja sa talijanskim proizvođačem strojeva za rezanje metala kako bi Vam bili u mogućnosti osigurati kompletnu uslugu i ponuditi optimalno rješenje za maksimalni rezni učinak, visoku preciznost rezanja i visok broj izrezaka po pojedinom listu alata.

U našoj ponudi također možete pronaći i tračne pile za ostale materijale - ugljeničnu traku, dijamantne tračne pile, tračne noževe, kao i asortiman emulzija i reznih ulja za rezanje metala.


Za detaljnije informacije o tračnim pilama iz našeg asortimana, zatražite tiskani katalog, ili preuzmite naš generalni katalog.