Tračna pila
za rezanje metala

Tračna pila za rezanje metala

Tračne pile za metal naša su osnovna djelatnost i uska specijalizacija već preko 20 godina. Bimetalne tračne pile skladištimo u širokom rasponu širina i ozubljenja te vršimo zavarivanje pila na potrebnu mjeru kako bismo mogli osigurati idealno rješenje za svaku problematiku rezanja sa vrlo kratkim rokom isporuke - isporuka naručene tračne pile u traženoj mjeri je uobičajno isti ili drugi dan.

Bimetalne tračne pile u širinama ili ozubljenjima koje ne nudimo direktno sa skladišta dobavljive su u kratkom roku direktno iz tvornice.

Nudimo vrhunsku kvalitetu isporučene tračne pile, tehničko savjetovanje oko izbora odgovarajućeg alata, servisnu podršku i garanciju kvalitete.

U suradnji sa dobavljačem repro materijala, razvili smo glavninu asortimana u smislu sastava i geometrije tijela te oštrice lista bimetalne tračne pile kako bismo mogli ponuditi proizvod u potpunosti prilagođen domaćem tržištu i zahtjevima naših klijenata, poput potrebe za obradom zahtjevnijih materijala na konstrukcijski slabijim strojevima ili za širom primjenjivosti artikla u smislu spektra obrade tipologije i dimenzija materijala, a u svrhu smanjenja potrebe za čestom izmjenom lista tračne pile sa svakom izmjenom grupe materijala za obradu, što je čest problem u bravarijama i prodavaonicama materijala. Premda univerzalno primjenjiva tračna pila ne postoji, te je za maksimalnu produktivnost i vijek trajanja alata potrebno koristiti odgovarajuće ozubljenje, sa našim pilama je uz prethodnu konzultaciju oko odgovarajućeg artikla, moguće pokriti ili rezati širi spektar kvaliteta i tipologija materijala no što je to uobičajno slučaj.

Uz bimetalne tračne pile, u mogućnosti smo ponuditi i karbidne tračne pile namjenjene visokoserijskoj obradi ili rezanju materijala koje je teško ili nemoguće obrađivati hss pilama, dijamantne tračne pile za specijalne materijale, ugljičnu radioničku reznu traku u kolutu za selektomate, tračne noževe za papirnu ili tekstilnu konfekciju, meku gumu ili pluto te druge srodne proizvode.

Uz list tračne pile, nudimo i strojeve za rezanje tračnom pilom talijanskog proizvođača, tvrtke Imet, asortiman koji smo usvojili prije 15 godina kako bi tržištu ponudili kompletno tehnološko rješenje za rezanje metala, bilo u klasičnoj bravariji, na terenu ili kod visokoserijskog izrezivanja u industriji.

Za detaljnije informacije o tračnim pilama iz našeg asortimana, kontaktirajte nas sa svakim upitom putem e-maila ili telefona, zatražite tiskani katalog, ili preuzmite naš generalni digitalni katalog.